Smoked Beef: De Nederlandse Beef Jerky

WAAROM ONZE SMOKED BEEF?

Smoked Beef

Duurzaam Nederlands rundvlees zonder conserveringsmiddelen en met een hoog eiwitgehalte. Ideaal voor sporters en atleten!

Gezonde snack

Smoked Beef bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Geniet van puur, duurzaam vlees boordevol eiwitten. Onze Beef Jerky heeft veel gelijkenissen met biltong maar dan zonder schadelijke toevoegingen. Bevat geen natriumnitriet.

Smaakgarantie

Wij zijn ervan overtuigd dat onze Smoked Beef de lekkerste Beef Jerky van Nederland is! Niet tevreden? Geld terug! Lees de voorwaarden in het gedeelte Veelgestelde vragen.

Van Hollandse Bodem

Ons rundvlees is afkomstig van luxe vee. Dat houdt in dat de runderen zijn geboren bij een Nederlandse veehouder, opgegroeid op een Nederlandse boerderij en geslacht door een Nederlandse slager.

Samenvatting

100% organisch

Barbell Butcher levert 100% organisch rundvlees. Dit hoogwaardige product bevat geen schadelijke E-nummers en geur-, kleur- en smaakstoffen. Het rundvlees is afkomstig van Brabantse runderen die in grote open stallen met vrije uitloop verblijven. (H)eerlijk duurzaam vlees van Hollandse bodem! Dankzij de unieke wijze waarop ons rundvlees wordt gerookt en gedroogd, ontstaat zeer mals vlees met een overheerlijke smaak. Smoked Beef zit boordevol eiwitten. Ideaal voor sporters en atleten of als gezond tussendoortje. Bent uw een liefhebber van biltong? Dan is Smoked Beef zeker iets voor u.

  • Eiwitten
  • Koolhydraten
  • Vetten
  • Duurzaam

Wat vinden onze klanten van onze Beef Jerky?

Blog